KLA

Dansk tekst følger snarest.

Køb dine handsker fra KLA hos os > Shop

Historien om KLA starter i bygden Sykkylven i Sunnmøre i Norge. En bygd der er berømt for skaberglæde, kreativitet og design. Grundlæggeren af KLA, Kai Lennart Alnes, voksede op i en familie af keepere. Både hans far og hans onkel var fremtrædende keepere i regionen, og Kai Lennart tilbragte mange timer i klubben med de voksne, og stille og roligt opstod der er en naturlig interesse for keeper-gerningen, og i en tidlig alder tog han handsken op og blev målmand.
Allerede som ung keeper undrede Kai Lennart sig over, hvorfor keeperhandskerne varierede i kvalitet, og hvorfor udvalget i sportsbutikkerne var så snævert, og mens Kai Lennart stadig var teenager opstod drømmen om at skabe sit eget sortiment af gode målmandshandsker

Da fotballkarrieren tok slutt fant Kai Lennart tid til å realisere idéen. KLA ble stiftet i 2009, og har siden den gang hatt en visjon om å lage keeperhansker av ypperste kvalitet til rimeligere priser.

Alle keepere er avhengige av gode verktøy, og derfor er det vårt ønske og visjon å gi alle keepere, uavhengig av nivå, evnen til å benytte seg av topp profesjonelt utstyr. Dette gjelder ikke minst keeperhansker for barn, hvor grunnlaget for god teknikk og motorikk skapes gjennom mestring.

Alle KLA keeperprodukter er utviklet av et team med et lidenskapelig forhold til den viktigste posisjonen på fotballbanen, keeperen. Gjennom våre ambassadører samler vi inn en mengde nyttig informasjon til vår produktutvikling. Etter flere år med utviklingsarbeid bruker nå keepere på alle nivåer våre keeperhansker. Det gjør oss stolt og motivert til å fortsette utviklingen.

KLA er et varemærke udviklet af keepere - for keepere!