Minors

Arbejdet med unge spillere kræver FIFAs “Working with Minors” certificering.

Certificeringen er det synlige bevis på, at fodboldagenten har gennemført et detaljeret kursus i de særlige facetter i fodboldens jura, der omhandler unge spillere, internationale konventioner vedtaget af FN og forældrenes helt særlige rolle i elitefodboldspillerens liv samt fået inspiration til samarbejdet med klubberne og deres akademier.
Kurset har ligeledes fokus på vigtigheden af, at den unge spiller udvikler sig på alle parametre og ikke bare de, der handler om fodbold.

Michael Møller Pedersen har bestået såvel alle eksamener vedrørende såvel DBUs certificering som FIFAs overordnede licens samt FIFA ungdoms-licens i første forsøg, og han har derudover en socialpædagogisk uddannelse, der sammenholdt med de mere fodboldrelevante certificeringer sikrer etikken er i orden.

Spillernes velvære er altid i fokus hos os. Dette gælder alle uanset alder.
For de yngste spillere har vi fem overordnede punkter, der altid italesættes, når vi taler med spillerens forældre, klubber og øvrige netværk:

Always prioritise the best interests of the child.

Always consider the child’s views in decisions that affect them.

Always ensure that the child’s characteristics (such as their ethnicity, gender or religion) don’t become the basis for discrimination.

Always support the child’s access to a comprehensive education.

Always enable the child to relax, play and take part in cultural activities beyond football.